Lager og showroom med grunnflate på 21.000m² har fått nye fasader i PIR-elementer. Dette innbefatter også nye vinduer, dører, porter og lastebrygger. I tillegg er det bygget opp en ny kontordel med kantine på 300m², og et eget bygg for flisfyr-anlegg. I forbindelse med byggeriet, blir også ca. 20.000m² uteareal oppgradert med ny asfalt etc .

Bryggene blir et maritimt leilighetsprosjekt bestående av 56 leiligheter helt i sjøkanten. Beliggenheten er ideell, fredelig plassert på solsiden av Hommersåkvågen og som en forlengelse av eksisterende bebyggelse ved bryggekanten. Det legges opp til arkitektur i tradisjonell sjøhusstil, med friske farger, moderne detaljer og smarte planløsninger.

Les mer om prosjektet på her

Lagerbygg – Outlet Jæren

IGANG Totalentreprenør fikk oppdraget med utvikling og oppføring av lagerbygget på Industriveien 7, som var en utvidelse av eksisterende lagerbygg.

IGANG Totalentreprenør har fått oppdraget med utvikling og oppføring av Montér sin nye butikk på Håland.

Bygget består av et frostfritt trelastlager, et klimatisert rom for listverk, en innebutikk, en kontorfløy og en sosial sone. Utvendig er det opparbeidet et området for parkering samt en «yard» for lagring av utvendige material.

Deler av tomten ble masseutskiftet før den ble opparbeidet.

Paradis Brygge

IGANG Totalentreprenør skal stå for trinn 2 i utbyggingen av Paradis Brygge i Stavanger. Totalt skal det bygges 136 smarte, arealeffektive leiligheter til en samlet verdi på drøye 250 millioner kroner.

– Dette er et stort og viktig prosjekt for IGANG Totalentreprenør. Det gir oss et solid fundament for å satse videre og utvikle selskapet, sier Rønnaug Egeland, daglig leder i IGANG Totalentreprenør.

Planen er å starte byggingen allerede til høsten. Bak prosjektet står Bane Nor Eiendom, Solon Eiendom og K2 Bolig. Boligmarkedet er i positiv utvikling, og Paradis Brygge representerer en type leiligheter det trolig vil bli stor etterspørsel etter.

Les mer på prosjektets hjemmeside.

P-hus besøkende SUS2023 Stavanger universitetssjukehus

Kontrakten har en samlet verdi på vel 75 millioner kroner inkludert mva. Bygget inneholder 9000 m², fem etasjer, 340 biler.

Sitat fra prosjektet:
– Vårt team har lang erfaring og vi er som nykommer stolte over å ha vunnet dette store og viktige oppdraget. Nå gleder vi oss til å starte med prosjekteringen og å komme i gang. For alle som skal besøke det nye sykehuset er parkeringshuset det første stedet de kommer, og vi skal levere godt, sier prosjektleder hos IGANG Totalentreprenør, Rønnaug Egeland

Nødetatsbygget Flekkefjord

Via en to trinn – med prekvalifisering og etterfølgende begrenset anbudskonkurranse klarte vi å levere det beste tilbudet til Flekkefjord Kommune.

Tre-etasjes kontorbygg og operasjonssentral for nødetatene i Flekkefjord-Lister-Regionen.
Prosjektet omfatter oppføring av frittstående 3 etasjers bygg på 2.280m² og parkeringsanlegg på 3.375m²

Lagerbygg – Industriveien 7 Håland

IGANG Totalentreprenør fikk oppdraget med utvikling og oppføring av lagerbygget på Industriveien 7, som var en utvidelse av eksisterende lagerbygg.

Bygg for farlig avfall – Pytten

I stor konkurranse med 6 andre klarte vi å levere det beste økonomiske tilbudet til Hå kommune via offentlig innkjøpsrunde på Doffin.

Sammen skal vi gjøre hverdagen din enklere for å være miljøbevist. når du kommer til Pytten med avfallet.

IGANG er under sertifisering som Miljøfyrtårn, noe som innebærer at vi dokumenterer at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger. Miljøpåvirkninger handler ikke bare om rutiner og prosedyrer for hvordan vi sorterer avfallet vårt eller hvor mye energi vi bruker. Det handler i stor grad om innkjøpene vi gjør og kravene vi stiller til produkter og tjenester.

Størrelse: 550m²
Tiltakshaver: Hå kommune

Langhusene – Tjøtta Gard

Det nye boligområdet på Tjøtta opparbeides nå, og salgsstart vil komme rundt påsketider 2020 for 51 leiligheter i Langhusene – Tjøtta Gard. Bygget er planlagt av Tomtespesialisten AS i samarbeid med arkitektkontoret RAMP AS og IGANG Totalentreprenør AS.

Leilighetene er i ulike størrelser fra 46 kvm og opp til store familieleiligheter på 178kvm.
Du vil få parkering i lukket anlegg og beliggenhet mot sørvest.

Les mer om prosjektet på her.


IGANG Totalentreprenør